Igloohome Smart Padlock en Smart Keybox 3

Smart is in. Smartphonetechnologie is al lang zo veilig dat we met onze mobiele telefoon kunnen betalen of bankieren. Hij kan ook als sleutel worden gebruikt. We hebben het Smart Padlock en de Smart Keybox 3 van Igloohome getest.

Wat zijn de voordelen van zo’n slim sluitsysteem? Naast het feit dat je jezelf de steeds groter wordende sleutelhanger bespaart, zijn er nog een aantal andere praktische features. Met behulp van de app genereer je cijfercodes waarmee je de sloten opent via het geïntegreerde numerieke toetsenbord. U kunt bepalen of de cijfercodes één keer werken, een bepaalde tijd geldig zijn of permanent zijn. Een ander voordeel is dat de app kan worden gebruikt om een ​​logboek uit te lezen waarin staat wanneer het apparaat is geopend met welke code. Als de beheerder de kelder in moet, bijvoorbeeld omdat daar een huisaansluiting is, dan kun je hem ook vanuit vakantie een tijdelijke toegangscode geven, waarmee hij een keer de kelder in mag. De schoonmaakster heeft op bepaalde tijden toegang, en als meerdere mensen onbeperkt toegang nodig hebben, kun je iedereen een eigen code geven.

Igloohome Smart Padlock

119,00  out of stock
Bol.com
as of juli 21, 2023 3:47 am

Features

Merk Igloohome
Kleur grafietzwart
Materiaal Verzinkt staal | Staal
Type slotbediening Pincode | App
Met haakschoot N
Openingsrichting DIN links/rechts
Keurmerk IF Design Award 2018, Indiegogo Team Favorites Collection
Product breedte 55mm
Product hoogte 70mm
Product lengte 32mm
Gewicht 450 gram
Verpakking afmeting (b x h x d) 10,5 x 13 x 5 cm
Verpakkingsinhoud Smart padlock, CR2 Lithium batterij, Torx security screwdriver
Aantal stuks in verpakking 1 stuk(s)
Inclusief beslag Exclusief deurbeslag
Type slot Codeslot

Perfecte balans tussen veiligheid en gemak. Gebouwd met veelzijdigheid in gedachten, is dit het meest flexibele hangslot dat tijdgevoelige toegang mogelijk maakt. Beveilig uw zaken op een slimme manier. Het igloohome Smart hangslot geeft u flexibiliteit wanneer gemakkelijke toegangscontrole nodig is en zit boordevol beveiligingsfuncties zodat u altijd op uw gemak kunt zijn. Geen gedoe meer met kleine cijfers of kieskeurige wijzerplaten op conventionele hangsloten; noch zult u sleutels of codes moeten bijhouden om te ontgrendelen. Het hangslot is geschikt voor mobiele apps zodat u toegang kunt krijgen of toegang kunt krijgen op uw voorwaarden.

Igloohome Smart Keybox 3

199,00  in stock
Bol.com
as of juli 21, 2023 3:47 am

Features

Kleur zwart
Materiaal Metaal
Gewicht 1 kg
Inclusief bevestigingsmateriaal Ja
Fabrieksgarantie 2 jaar
Voor binnen of buiten Voor binnen & buiten

De igloohome Smart Keybox 3 is een slimme doos waarin huis- en autosleutels, toegangskaarten en meer worden opgeslagen voor eenvoudig ophalen. Ontworpen voor probleemloos delen. de Smart Keybox 3 wordt nu geleverd met nog meer ruimte en meer functies voor uw gemak.

Igloohome Smart padlock

109,00 out of stock
AE__coolbluenl coolblue.nl
Laatste update was op: juli 21, 2023 3:47 am

Zet je fiets veilig vast aan een paal of sluit een hek af met de Igloohome Smart padlock. Dit slimme hangslot werkt zonder sleutel, zo raak je je fietssleutel nooit meer kwijt. In plaats daarvan open je het slot met je smartphone of met een code die je invoert op het toetsenpaneel. Wil je je...

Slim Padlock

Het Smart Padlock hangslot heeft een beugelopening van 2,5 centimeter. Hij is gemaakt van roestvrij staal en is beschermd tegen stof en water in overeenstemming met IP66. Het slot maakt een zeer solide indruk. Een CR2-batterij, die bij de levering is inbegrepen, is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening. De batterij gaat ongeveer een jaar mee. Indien deze leeg is kan het slot ook tijdelijk van stroom worden voorzien door een 9 V batterij. Het is vermeldenswaard dat er een plastic applicatie op de achterkant zit, die voorkomt dat het harde slot krassen achterlaat wanneer het slot voor een gevoeliger oppervlak bungelt. Met een QR-code aan de zijkant kan het slot worden geïdentificeerd met een smartphone.

Smart Keybox 3

De Smart Keybox 3 is gemaakt van aluminium en zink. Bij de levering zijn twee beugels van verschillende afmetingen inbegrepen, zodat de sleutelkast flexibel kan worden bevestigd. Daarnaast worden schroeven en pluggen meegeleverd waarmee de sleutelkast ook permanent op een geschikte locatie kan worden gemonteerd. De stroom wordt geleverd door vier AAA-cellen. Het batterij / accu compartiment bevindt zich aan de binnenkant aan de achterkant van de klep. Oplaadbare batterijen of batterijen zijn niet bij de levering inbegrepen. Als noodstroomvoorziening bevindt zich aan de onderzijde van het apparaat een USB-C aansluiting, waarnaar b.v. een powerbank kan worden aangesloten. Binnenin zitten drie sleutelhaken. Een verwijderbaar plaatwerk in het onderste gedeelte voorkomt dat voorwerpen die op de bodem van de doos liggen eruit vallen als de doos wordt geopend.

Praktijk

In de praktijk overtuigen Smart Padlock en Smart Keybox 3 over de hele linie. Beide apparaten zijn zeer robuust en werken, eenmaal opgesteld, perfect. Er zijn aftrekpunten voor de Smart Keybox 3 voor het feit dat u de benodigde batterijen apart moet aanschaffen. Over het algemeen moet worden opgemerkt dat de app op sommige plaatsen een beetje onhandig is geprogrammeerd. Vooral wanneer je het inlogproces wilt doen en vooral het herstel van het wachtwoord van je smartphone, loop je tegen enkele problemen aan.

Conclusie

Ook al is de bruikbaarheid van de app nog voor verbetering vatbaar, Smart Padlock en Smart Keybox 3 zijn uitermate praktisch als het gaat om het op een praktische en slimme manier regelen van de toegang tot kamers of objecten.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Smart Home & Domotica
Logo
Shopping cart