Hoe goed is de zelfwatergevende bloempot LAZY LEAF?

Niet iedereen is gezegend met groene vingers: een verse basilicumplant wordt letterlijk binnen een paar dagen de woestijn in gestuurd of vergeten gieteenheden van de Monstera eindigen in goedbedoelde overstromingen. De zelfwaterende bloempot LAZY LEAF belooft hier een remedie en automatiseert het water geven voor kamerplanten. We laten zien wat de slimme werphulp kan doen en waar er zwakke punten zijn.

Conclusie over de geautomatiseerde bloempot LAZY LEAF

Als u een grote tuin heeft, zult u blij zijn met de mogelijkheid van geautomatiseerde beregening. De oogst van tomaten, paprika’s of verse sla met een hoge opbrengst is zo verzekerd. Als het om kamerplanten gaat, gebruiken mensen de gieter vaak zelf, omdat geautomatiseerde irrigatie meestal zeldzaam is. De gevolgen zijn vergeten planten of te veel water. De fabrikant van LAZY LEAF heeft het gat herkend: zijn zelfwaterende bloempot neemt de bewatering tot wel 12 weken over zonder tussentijds opladen. Daarom is het ook een uitkomst voor frequente reizigers die niet altijd hun buren om castingdiensten willen vragen.

Dit overtuigt niet alleen mensen zonder groene vingers, maar ook investeerders. Het idee is dat gebruikers een geïntegreerd waterreservoir vullen en aanraakbedieningen gebruiken om de hoeveelheid water in te stellen die ze dagelijks nodig hebben. De rest gebeurt automatisch en vergeten of uitgedroogde planten behoren tot het verleden.

Bloempot Lazy Leaf Ø 27,5 cm H 32 cm kunststof 6,3 l wit grijs

29,95 out of stock
Laatste update was op: september 19, 2023 2:26 pm

Kunststof

LAZY LEAF – speciale kenmerken en functies van deze bloempot

De planten in het appartement drogen niet meer op of verdrinken van een te goedbedoelde opgekropte vraag? Voor vergeetachtige mensen zonder groene vingers klinkt dit meer als een wens dan als realiteit. De zichzelf water gevende bloempot LAZY LEAF doet dit werk. Hij wordt opgeladen via een micro-USB-kabel en, afhankelijk van de grootte, gevuld met iets minder dan één of zelfs zes liter water. Vervolgens voorziet hij kamerplanten tot wel 12 weken van de aangegeven hoeveelheid water.

Gebruikers kunnen kiezen uit 10 verschillende besproeiingsniveaus die ze kunnen instellen met behulp van touch control. Planten met weinig behoefte worden niet overgoten en waterintensieve alternatieven worden altijd voldoende aangevoerd. De gietprocessen gebeuren dagelijks. Als je planten hebt die je maar wekelijks water hoeft te geven, zorg er dan voor dat de instellingen erg laag staan.

Lazyleaf - Der elektrische Blumentopf

Der Lazyleaf ist ein intelligenter Blumentopf mit eingebetteter Elektronik, der deine Pflanzen automatisch gießt. Erfahre mehr unter https://www.lazytool.de.

Andere bijzondere kenmerken van LAZY LEAF zijn:

Design: De bloempotten LAZY LEAF zijn simpelweg wit. Geïnteresseerden kunnen geen andere kleur kiezen. De potten passen onopvallend in elk huisbeeld en zijn pas op het tweede gezicht herkenbaar als slimme varianten. De bedieningselementen bevinden zich aan de bovenrand van de pot en daar bevindt zich ook het kleine mondstuk voor het schenkproces.
Signaal: Als het water binnenkort op is of het batterijniveau laag is, knippert er een LED en klinkt er een akoestisch signaal. Als u de bloempotten van LAZY LEAF in uw slaapkamer gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ’s nachts wakker wordt. Een lichtsensor voorkomt dat het akoestische signaal in het donker klinkt.
Toepassing: Tijdens de eerste bewateringsprocessen dient de gebruiker te controleren of de automatische bewatering van de LAZY LEAF bloempot probleemloos werkt en of het pompje probleemloos werkt. Dan is LAZY LEAF niet alleen een goede oplossing voor vergeetachtige plantkundigen, maar ook voor reizigers die vaak onderweg zijn en de planten worden ook als ze weg zijn goed verzorgd.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Smart Home & Domotica
Logo
Shopping cart